UAKinogo.com

Круті стволи (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Круті стволи (2016)

Круті стволи (2016)

Дивитися онлайн Круті стволи фільм

Дивитися онлайн «Круті стволи» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (44 737 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Круті стволи (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Круті стволи (2016) - це бойовик-трилер, який розповідає про спільну операцію американського агента та французького злодія. Головний герой фільму - Шон Брайар (Ідріс Ельба), який є агентом ЦРУ у Парижі. Він отримує завдання знайти та затримати Майкла Мейсонаа (Річард Медден), який є американським кишеньковим злодієм.

Майкл випадково став свідком терористичного акту, коли викрав сумку з бомбою. Він став головним підозрюваним у справі та потрапив у поле зору французької поліції та розвідки. Шон встигає захопити Майкла, але виявляється, що справа набагато складніша, ніж здавалося. Замовниками теракту є корумповані чиновники, які хочуть спровокувати масові заворушення в день національного свята - 14 липня.

Фільм Bastille Day / Круті стволи (2016) - це динамічний фільм про те, як два різних чоловіки повинні працювати разом, щоб запобігти хаосу та розкрити змову. Фільм наповнений екшном, перестрілками, погонями та елементами гумору. Фільм показує красу Парижа та його контраст з темною стороною політики.