UAKinogo.com

Баррі Ліндон (1975) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Баррі Ліндон (1975)

Баррі Ліндон (1975)

Дивитися онлайн Баррі Ліндон фільм

Дивитися онлайн «Баррі Ліндон» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.1 (168 819 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Баррі Ліндон (1975)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Ірландія, XVIII століття. Редмонд Баррі - сирота, який мріє про пригоди та славу. Після дуелі з офіцером, який позбавив його першої коханої, він тікає з рідного краю. Він приєднується до армії, потрапляє в полон, стає шпигуном, а потім грабіжником. Завдяки своїй хитрості та харизмі він знаходить шлях до вищого світу. Він одружується на багатій вдові леді Ліндон і стає аристократом.

Але життя Баррі Ліндона не таке просте, як здається. Він зазнає зради, втрати, ревнощів і помсти. Він стикається з неприязню суспільства, яке не приймає його за свого. Він ризикує своїм життям і честю заради своїх амбіцій і пристрастей. В кінцевому підсумку він опиняється самотнім і зламаним.

Barry Lyndon / Баррі Ліндон - це епохальний фільм режисера Стенлі Кубрика, який створив неперевершену картину XVIII століття. Фільм заснований на романі Вільяма Мейкпіса Теккерея і отримав чотири премії “Оскар”. Фільм вражає своєю красою, майстерним акторським складом, глибиною психологізму і філософським поглядом на людину і долю.