UAKinogo.com

Щелепи (1975) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Щелепи (1975)

Щелепи (1975)

Дивитися онлайн Щелепи фільм

Дивитися онлайн «Щелепи» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.1 (606 170 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Щелепи (1975)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Літо 1975 року. На популярному курортному острові Аміті починається сезон відпочинку. Тисячі туристів приїжджають насолоджуватися сонцем, пляжем та морем. Але невдовзі їхній рай перетворюється на пекло. У водах навколо острова полює гігантська біла акула, яка безжально нападає на людей.

Мер містечка відмовляється закривати пляжі, боючись втратити прибутки від туризму. Поліцейський шеф Броді, океанограф Хупер і сміливий рибалка Квінт беруться за справу. Вони вирушають на маленькому катері зустрічати свого кровожерного ворога очі в очі.

Jaws / Щелепи - це легендарний фільм режисера Стівена Спілберга, який став одним з найуспішніших і найвпливовіших творів в історії кіно. Фільм заснований на однойменному романі Пітера Бенчлі і володар трьох премій “Оскар”. Фільм не тільки захоплює своїм динамічним сюжетом, але й порушує важливі теми про стосунки людини з природою, суспільством і самим собою.