UAKinogo.com

Капітал у XXI столітті (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Капітал у XXI столітті (2019)

Капітал у XXI столітті (2019)

Дивитися онлайн Капітал у XXI столітті фільм

Дивитися онлайн «Капітал у XXI столітті» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (2 821 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Капітал у XXI столітті (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Капітал у XXI столітті (2019) - це документальний фільм, заснований на однойменній книзі французького економіста Тома Пікетті. Фільм аналізує історію та сучасність нерівності доходів та багатства в світі, використовуючи дані з багатьох країн та епох.

Фільм демонструє, як концентрація капіталу в руках небагатьох загрожує демократичним цінностям та соціальному злагодженню. Фільм також пропонує альтернативні шляхи подолання цього виклику, такі як прогресивне оподаткування, регулювання фінансових ринків та розширення доступу до освіти та здоров’я.

Фільм поєднує інтерв’ю з провідними економістами, істориками, соціологами та журналістами, такими як Джозеф Стігліц, Елізабет Уоррен, Ян Вермейрен та Светлана Алексиевич. Фільм також включає архівні кадри, анімацію та фрагменти з художніх фільмів, які ілюструють розвиток капіталу в різних культурах та часах.