UAKinogo.com

Вайнштейн (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вайнштейн (2019)

Вайнштейн (2019)

Дивитися онлайн Вайнштейн фільм

Дивитися онлайн «Вайнштейн» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (2 959 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Вайнштейн (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Вайнштейн (2019). Це документальний фільм про Гарві Вайнштейна, одного з найвпливовіших і найскандальніших продюсерів Голлівуду, якого звинуватили в численних випадках сексуального насильства і домагань. Фільм розповідає про його злет і падіння, про те, як він створював і руйнував кар’єри акторів і режисерів, про те, як він користувався своєю владою і впливом, щоб замовчувати своїх жертв і свідків.

Фільм базується на інтерв’ю з Вайнштейновими обвинуваченнями, серед яких Розанна Аркетт, Пас де ла Уерта, Еріка Розенбаум і багато інших. Також у фільмі беруть участь журналісти, які розслідували справу Вайнштейна, колишні співробітники його компанії та експерти з кіноіндустрії. Фільм показує, як Вайнштейн став символом руху #MeToo, який викликав глобальну хвилю протесту проти сексизму і насильства.

Фільм “Вайнштейн” - це глибокий і потужний погляд на феномен Гарві Вайнштейна, його мотиви і наслідки його дій. Це фільм про те, як зламати мовчання і протистояти злочинцеві. Це фільм про те, як бути харви вайнштейном.