UAKinogo.com

Ірраціональна людина (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ірраціональна людина (2015)

Ірраціональна людина (2015)

Дивитися онлайн Ірраціональна людина фільм

Дивитися онлайн «Ірраціональна людина» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (64 425 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ірраціональна людина (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Ірраціональна людина (2015) - філософський трилер, який розповідає про відомого філософа, вона - молода студентка, що змінює його життя назавжди. Воно - внутрішнє відчуття порожнечі та безглуздості, яке переслідує головного героя. Він приїжджає на нову роботу в університет, де виявляється втягнутим у вир злочину, який його життя перевертає з ніг на голову.

Його моральні принципи і раціональний світогляд поступово піддаються впливу подій і інтриг, що розгортаються. Його жага за справедливістю та його власний ексцентричний погляд на світ поступово перетинаються зі справою, в якій він стає або жертвою, або злочинцем. Або можливо, він - обидва одночасно.

Для вирішення моральної дилеми, він і вона згуртовуються разом, вступаючи в небезпечну гру та пошуки правди. З чи без вибору, вони прокладають шлях до розкриття таємниці, де правда і брехня переплітаються, і ніхто не є тим, ким здається на перший погляд. На великому екрані відображається історія його, її, або, можливо, їх спільного шляху, де межа між добром і злом розмивається до непізнанного.