UAKinogo.com

Казка на ніч (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Казка на ніч (2018)

Казка на ніч (2018)

Дивитися онлайн Казка на ніч фільм

Дивитися онлайн «Казка на ніч» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.2 (8 736 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Казка на ніч (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це жахіття та трилер, в якому змішані елементи домашнього жаху та психологічного напруження. Вона розповідає історію матері, Лаури, і її двох доньок, які відправляються на відпочинок у затишний будинок на озері, далеко від міської метушні. Відпочинок швидко перетворюється на кошмар, коли сімейство стає мішенню для безжального психопата, який має намір тероризувати та мучити їхні життя.

Він перетворює їхній відпочинок на справжню боротьбу за виживання, встановлюючи серію пасток та психологічних ігор, щоб зламати їхній дух та змусити їх підкоритися його хворим бажанням. Лаура, будучи матір'ю, змушена використовувати свій розум, сміливість та силу волі, щоб захистити своїх дітей та зупинити цього зловмисника. Вона відчайдушно бореться, щоб відновити мир та безпеку своєї сім'ї, перевіряючи на міцність свою мужність та рішучість.

Фільм "Казка на ніч" представляє собою захоплюючий та напружений жахіття, який змушує глядачів переживати відчуття страху та невідомості разом з героями. Режисер Квінтін Левії створив атмосферу постійного страху та тісноти.