UAKinogo.com

Без жалю (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Без жалю (2021)

Без жалю (2021)

Дивитися онлайн Без жалю фільм

Дивитися онлайн «Без жалю» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (58 649 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Без жалю (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Без жалю - розповідає про колишнього морського піхотинця Джона Келлі, який втрачає свою беременну дружину внаслідок нападу російських вбивць. Прагнучи помсти, він виявляє, що його колеги-спецназівці також стали жертвами таємного заговору, який загрожує викликати війну між США і Росією. Джон об’єднується з іншим спецназівцем Карен Грір і сумнівним агентом ЦРУ Робертом Риттером, щоб розкрити правду і зупинити конфлікт.

Фільм «Без жалю» є екранізацією однойменного роману Тома Клансі про Джона Келлі, одного з найвидатніших героїв його всесвіту. Фільм є бойовиком з елементами трилера і драми, який демонструє силу, сміливість і винахідливість головного героя. Фільм також порушує теми честі, преданості і вибору між особистим і загальним.

Фільм «Без жалю» був знятий американським режисером Стефано Соллімою за сценарієм Тейлора Шеридана і Вилла Степлтона. У головних ролях знялися Майкл Б. Джордан, Джоди Тернер-Смит, Джеймі Белл, Гай Пирс і Лорен Лондон. Фільм вийшов у прокат на платформі Amazon Prime Video 30 квітня 2021 року і отримав змішані відгуки критиків і глядачів.