UAKinogo.com

7 днів і ночей з Мерилін (2011) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » 7 днів і ночей з Мерилін (2011)

7 днів і ночей з Мерилін (2011)

Дивитися онлайн 7 днів і ночей з Мерилін фільм

Дивитися онлайн «7 днів і ночей з Мерилін» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (87 631 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «7 днів і ночей з Мерилін (2011)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"7 днів і ночей з Мерилін" - це драматична історія про зйомки легендарного фільму "Принцеса з Монако" в 1956 році та несподіване знайомство молодого асистента режисера Коліна Кларка з Мерилін Монро. Він потрапляє в центр уваги цієї непередбачуваної зірки і проводить з нею сім днів, які змінюють його життя назавжди.

Це фільм про те, як один тиждень може змінити багато в житті, а вона - про те, як Мерилін Монро стала іконою світового кіно та показала свою вразливість та велич. Він захоплює глядачів своїм відтворенням епохи 50-х років та вражає акторським майстерності, з якою Мішель Вільямс втілила образ Мерилін Монро на екрані.

Для тих, хто любить історії про відданість, кохання та знайомство зі знаменитостями, "7 днів і ночей з Мерилін" - це ідеальний вибір. Він здатен змусити глядачів зануритися в світ кіноіндустрії минулого, та відчути себе у ролі асистента режисера, який знаходиться поруч з найбільшою зіркою своєї епохи.