UAKinogo.com

Шість днів, сім ночей (1998) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Шість днів, сім ночей (1998)

Шість днів, сім ночей (1998)

Дивитися онлайн Шість днів, сім ночей фільм

Дивитися онлайн «Шість днів, сім ночей» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.9 (79 137 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Шість днів, сім ночей (1998)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Шість днів, сім ночей - це американська пригодницька мелодрама, в якій головні ролі виконали Харрісон Форд та Енн Геш. Вони грають несумісних характерами людей, яким доводиться виживати на безлюдному острові після аварії літака.

Фільм розповідає про Робін Монро (Геш) - редактора модного журналу з Нью-Йорка, яка вирішує провести романтичний тиждень зі своїм нареченим Френком Мартіном (Девід Швиммер) на тропічному острові Макатеа. Однак її плани порушуються, коли її шеф просить її вилетіти на Таїті, щоб написати статтю про модне свято. Робін змушена звернутися до Квіна Гарріса (Форд) - грубого та пиятичого пілота, який має єдиний доступний літак. По дорозі до Таїті їх лайнер потрапляє в шторм і зазнає катастрофи на незаселеному острові.

Робін і Квін опиняються у складних умовах, де їм доводиться боротися за виживання, шукати способи зв’язатися з цивілізацією і перебороти свою взаємну неприязнь. Вони також стикаються з рядом небезпек, таких як пирати, якщо акули і змії. Поступово Робін і Квін починають розуміти один одного краще і виявляють почуття, яким несподівано загоряються один до одного.