UAKinogo.com

Рік та Морті (2013) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Рік та Морті (2013)

Рік та Морті (2013)

Дивитися онлайн Рік та Морті мультфільм

Дивитися онлайн «Рік та Морті» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 9.1 (518 673 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Рік та Морті (2013)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Анімаційний серіал "Рік та Морті" відкриває перед глядачами вікно в безмежний космос, альтернативні реальності та незліченні пригоди, які чекають на головних героїв. Це історія про незвичайний дует: божевільного, але геніального вченого Ріка Санчеза і його наївного онука Морті Сміта. Разом вони відправляються в захоплюючі та небезпечні подорожі, де часто доводиться боротися з космічними істотами, викривачами реальності та навіть самими собою.

Рік - це антигерой, який перебуває в постійному конфлікті зі своїми сімейними цінностями та моральними принципами. Він навчає свого онука Морті справжньому життю, проте за це вони часто опиняються в складних ситуаціях. Серіал "Рік та Морті" не тільки розповідає про фантастичні пригоди, але й намагається відповісти на питання про сенс життя, існування різних всесвітів та відносин між родичами.

Цей мультсеріал став популярним завдяки своїй оригінальності, непередбачуваності сюжету і глибокому філософському підтексту. Він змушує глядачів задуматися над вічними питаннями, такими як: хто ми? Чому ми тут? Чи існує щось поза нашим звичайним сприйняттям реальності?