UAKinogo.com

Старша школа DxD (2012 — 2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Старша школа DxD (2012 — 2018)

Старша школа DxD (2012 — 2018)

Дивитися онлайн Старша школа DxD

Дивитися онлайн «Старша школа DxD» українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.6 (11 526 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися «Старша школа DxD (2012 — 2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Старша школа - це аніме про пригоди Іссея Хедо, який стає демоном після того, як його вбиває падший ангел. Він перетворюється на слугу Ріас Греморі, принцеси демонів та королеви школи. Повинен боротися з падшими ангелами, іншими демонами та магічними істотами, щоб захистити свою господиню та своїх друзів.

Але Іссей не простий демон. Іссей має у собі силу Дракона Повстання, яка дає йому надзвичайну силу та здатність перетворювати частини свого тіла на драконові. Також має велику слабкість до жіночих принад, яка часто ставить його у незручне становище. Мріє стати Королем Гарему та мати багато дівчат під своїм командуванням.

Це фільм про гумор, романтику, екшн та фентезі. В ньому є багато цікавих персонажів, які мають свої особливості та секрети. В ньому також є багато еротичних сцен, які показують красу та сексуальність жіночого тіла. Фільм «Старша школа DxD» (2012 — 2018) буде цікавим дивитися онлайн українською любителям аніме жанру етті.