UAKinogo.com

Mass Effect: Згуба Параґону (2012) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Mass Effect: Згуба Параґону (2012)

Mass Effect: Згуба Параґону (2012)

Дивитися онлайн Mass Effect: Згуба Параґону

Дивитися онлайн «Mass Effect: Згуба Параґону» українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (2 500 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися «Mass Effect: Згуба Параґону (2012)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Mass Effect: Згуба Параґону - це аніме-фільм 2012 року, який розповідає про минуле Джеймса Веги, офіцера Альянсу, який брав участь у битві з колекціонерами - таємничими інопланетянами, що служать жнецям. Фільм є частиною всесвіту Mass Effect і відбувається після подій першої гри серії.

Головний герой фільму - Джеймс Вега - командир елітного загону спецназу Альянса, який отримує завдання захистити людську колонію на планеті Фехл Примус від нападу колекціонерів. Разом з ним у складі команди є азарі Трия Нувані, кроган Арчук, а також люди Месснер, Милк, Никкі, Бруд і Ессекс. Під час бою Вега стикається з важким вибором: рятувати своїх товаришів або цивільних жителів колонії.

Фільм був створений японською студією Production I.G за сприяння компаній FUNimation, Bioware і Electronic Arts. Сценаристом фільму виступив Генрі Гилрой, а режисером - Ацуси Такэути. Музику до фільму написали Джошуа Мосли і Девід Кейтс, який раніше працював над саундтреками до Mass Effect і Mass Effect 2. Фільм вийшов у прокат 29 листопада 2012 року і отримав змішані відгуки критиків і фанатів серії.