UAKinogo.com

Впусти мене (2010) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Впусти мене (2010)

Впусти мене (2010)

Дивитися онлайн Впусти мене фільм

Дивитися онлайн «Впусти мене» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (123 278 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Впусти мене (2010)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Впусти мене - містика та драма, яка розповідає історію 12-річного хлопчика на ім'я Оуен, який зазнаває жорстокого тиску з боку однокласників і відчайдушно шукає друзів і розуміння. Він живе з матір'ю в невеликому містечку Нью-Мексико, де зустрічає загадкову дівчинку на ім'я Еббі, що переїжджає в його будинок зі своїм опікуном. Еббі має темний секрет – вона є вампіром, який змушена жити з прокляттям вічної молодості та нескінченного спраги крові.

Оуен і Еббі починають створювати щільні зв'язки, і їх дружба перетворюється на щось більше. Він знаходить у ній підтримку та розуміння, а вона отримує людську присутність, якої так давно бракувало її існуванню. Однак їхній світ сповнений небезпеки, адже її істота притягує смерть та насильство. Чи зможуть вони вижити у цьому небезпечному світі, де людина і вампір відчайдушно намагаються знайти гармонію та любов?

Фільм "Впусти мене" – це емоційна інтригуюча історія про взаємовідносини між двома особливими дітьми, які змушені впоратися зі своїми страхами та темрявою, що існує всередині кожного з них.