UAKinogo.com

Впусти мене (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Впусти мене (2022)

Впусти мене (2022)

Дивитися онлайн Впусти мене серіал

Дивитися онлайн «Впусти мене» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.5 (4 661 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Впусти мене (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Впусти мене - це американський серіал жанру жахів режисерів Сета Манна, В’єта Нгуєна та інших, заснований на романі Юна Айвіде Ліндквіста про дружбу дівчинки-вампіра і хлопчика-вигнанця. У головних ролях Деміан Бічір, Аніка Ноні Роуз, Грейс Гаммер та інші.

Серіал розповідає про те, як життя Марка і його дочки Елеонори назавжди змінилося 10 років тому, коли дівчинка перетворилася на вампіра. З тих пір Елеонора живе замкнутим життям, виходячи на вулицю тільки вночі, не маючи друзів і ведучи дуже затворницький спосіб життя. Поки дочка продовжує страждати від самотності, Марк робить все можливе, щоб забезпечити її людською кров’ю, яку вона споживає в великих кількостях, а також зберегти в таємниці, що в його будинку живе справжній вампир.

Серіал є третьою екранізацією роману Ліндквіста після шведського фільму 2008 року і голлівудського ремейку 2010 року. Серіал також є першим проектом для платформи Showtime і був знятий за участю справжнього пожежника-консультанта, який допомагав створити атмосферу жаху. Серіал отримав хороші відгуки від критиків і глядачів, які високо оцінили акторську гру головних героїв, напружений сюжет і несподівану розв’язку.