UAKinogo.com

Чорний 47-й (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Чорний 47-й (2018)

Чорний 47-й (2018)

Дивитися онлайн Чорний 47-й фільм

Дивитися онлайн «Чорний 47-й» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (12 182 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Чорний 47-й (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Чорний 47-й» (2018) розповідає про трагічну сторінку історії Ірландії - Великий голод 1845-1849 років, коли через масове зараження картоплі відбулася гуманітарна катастрофа. Мільйони людей померли від голоду і хвороб, а багато інших емігрували в Америку, шукаючи кращої долі.

Головний герой фільму - Фінні, колишній солдат Британської імперії, який повертається в рідну Ірландію після служби в Азії. Він сподівається забрати свою сім’ю і вирушити в Нову Англію, але знаходить свою країну в стані повного розпаду. Його мати померла від голоду, а брата повісили за спробу вкрасти їжу. Британські чиновники, яким Фінні служив, вивозять збожжя на продаж і виганяють людей з їхніх домівок. Коли решта його сім’ї замерзає на смерть, Фінні вирішує помститися тим, хто несе відповідальність за це.

За Фінні починає полювати його колишній товариш по зброї - полковник Пейкок, який отримав наказ зловити дезертира. Пейкок бере з собою полковника Ханна, який був ув’язнений за убивство під час допиту. Разом вони переслідують Фінні по всьому краю, але не можуть зупинити його правосуддя. Фільм «Чорний 47-й» - це захоплюючий історичний бойовик, який показує жорстоку реальність тогочасної Ірландії і силу людського духу.