UAKinogo.com

Чорний куклукскланівець (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Чорний куклукскланівець (2018)

Чорний куклукскланівець (2018)

Дивитися онлайн Чорний куклукскланівець фільм

Дивитися онлайн «Чорний куклукскланівець» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.5 (269 928 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Чорний куклукскланівець (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Чорний куклукскланівець - це біографічна комедійна драма про реальну історію першого чорношкірого поліцейського у Колорадо. Рон Сталлворт - молодий і амбіційний детектив, який вирішує проникнути до місцевого осередку расистської організації Ку-Клукс-Клан. Він телефонує до лідера клану і вдає білого расиста. Для зустрічей з членами клану він використовує свого колегу-більця Фліпа Циммермана. Разом вони розкривають змову клану і намагаються її зупинити.

Фільм є роботою режисера і сценариста Спайка Лі, який створив фільм, який показує, як актуальна і важлива є тема расизму і нетерпимості у сучасному світі. Він також показав, як гумор і сатира можуть бути зброєю проти зла і неправди. Він використав реальні події та архівні матеріали, щоб зробити фільм більш правдивим і емоційним. Головними героями фільму стали Джон Девід Вашингтон, Адам Драйвер і Тофер Грейс.

Чорний куклукскланівець - це фільм про те, як люди можуть змінити світ на краще своєю сміливістю і розумом. Це фільм про те, як важливо боротися за свої права і не даватися на провокації. Це фільм про те, що людство має бути об’єднаним і солідарним у боротьбі з усіма формами дискримінації.