UAKinogo.com

Друзі на свою голову (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Друзі на свою голову (2020)

Друзі на свою голову (2020)

Дивитися онлайн Друзі на свою голову фільм

Дивитися онлайн «Друзі на свою голову» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (1 310 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Друзі на свою голову (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Друзі на свою голову" (2020) - це захоплююча та іскриста комедія, яка розповідає про групу друзів, які проживають у маленькому французькому містечку. Життя іде своїм чередом, доки одного дня одна з пар, Леа та Марк, не виграє в лотерею величезну суму грошей. Здавалося б, що це має принести їм щастя, але незабаром стає зрозуміло, що виграш може не лише відкрити нові можливості, але й перевірити їхні стосунки на міцність.

Цей раптовий виграш дарує парі можливість змінити своє життя, але також відкриває підозри, заздрість та несподівані конфлікти серед їхніх друзів. Леа та Марк намагаються зберегти стосунки зі своїми друзями, незважаючи на зміни, які відбуваються у їхньому житті, але це стає все складнішим з кожним днем. Вони зіткнуться з різними випробуваннями, зокрема з ревнителем їхнього щастя, який не зупиниться перед нічим, щоб зіпсувати їхнє щастя та довести, що гроші не приносять щастя.

Фільм "Друзі на свою голову" (2020) - це розважальна комедія, що демонструє, як раптове багатство може вплинути на дружбу та любов. Режисер Деніїл Коен надає свіжий погляд на класичну тему, розкриваючи стосунки між персонажами.