UAKinogo.com

Мачо на колесах (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Мачо на колесах (2018)

Мачо на колесах (2018)

Дивитися онлайн Мачо на колесах фільм

Дивитися онлайн «Мачо на колесах» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (4 731 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Мачо на колесах (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Жок - успішний і багатий бізнесмен, який любить жінок і не вважає за потрібне поважати їх. Він звик одержувати все, що хоче, і не замислюється про наслідки своїх дій. Одного разу він вирішує познайомитися з красивою незнайомкою, яка сидить у кафе. Він бере із салону свого друга інвалідне крісло і підступає до неї, вдаючи паралізованого. Він не знає, що вона - Флоренс - також сидить у кріслі через нещасний випадок.

Флоренс спочатку не дуже зацікавлена в Жоку, але він не здається і продовжує підкорювати її своїм чаром і гумором. Вона поступово розморожується і починає відповідати йому. Вони проводять час разом і навчають один одного нових речей. Жок починає розуміти, що життя людей у кріслах не таке просте, як він думав. Він також розуміє, що вперше закохався по-справжньому. Але він не може признатися Флоренс у своїй обмані, боячись її втратити.

Але правда все одно виходить на світло, коли Флоренс доводиться, що Жок може ходити. Вона розлючена і розчарована його брехнею і відкидає його. Жок намагається виправити свою помилку і просить у неї прощення. Він також хоче допомогти їй здійснити свою мрію - стати співачкою. Він організовує для неї концерт у своєму нічному клубі і запрошує її туди. Але чи зможе він переконати її, що він справді її любить і що вони можуть бути разом?