UAKinogo.com

Гірська лихоманка (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Гірська лихоманка (2022)

Гірська лихоманка (2022)

Дивитися онлайн Гірська лихоманка фільм

Дивитися онлайн «Гірська лихоманка» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.9 (706 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Гірська лихоманка (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Гірська лихоманка (2022) - фільм про молодого альпініста Лео, який проводить літо в Шамоні - мекці гірського туризму. Він має амбітну мету - піднятися на найсмертоноснішу трійку гір у світі: Маттерхорн, Еверест і К2. Для цього він знаходить собі команду однодумців: Наташу, Майкла, Ізабель та Девіда. Вони вирішують почати з Маттерхорна - найнижчої, але найскладнішої вершини.

Але їхнє сходження перетворюється на кошмар, коли на них насувається смертельна буря. Вони опиняються у пастці близько до вершини і втрачають зв’язок з рятувальниками. Без надії на порятунок вони змушені довіряти один одному і робити все можливе, щоб вижити. Але чи достатньо у них сили, хоробрості та дружби, щоб пережити цю трагедію?

Summit Fever / Гірська лихоманка - це фільм про те, як страсті до гір може стати небезпечною для життя. Це фільм про те, як людина стикається з природою і самою собою у критичних ситуаціях. Це фільм про те, що справжня пригода - це не та, яка дає тобі адреналін і славу, а та, яка дає тобі досвід і мудрість.