UAKinogo.com

Панама (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Панама (2022)

Панама (2022)

Дивитися онлайн Панама фільм

Дивитися онлайн «Панама» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 3.4 (2 851 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Панама (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Якщо ви любите бойовики і шпигунські фільми, то цей фільм для вас. Panama / Панама (2022) - це фільм про те, що відбувається, коли колишній спецназовець Джеймс Холлістер отримує завдання від свого старого друга і колеги Марка Саллівана. Він повинен проникнути в Панаму і знайти докази злочинної діяльності могутнього наркобарона Енріке Клементе. Він також повинен розкрити таємницю своєї минулого, яке пов’язане з Панамою.

Головний герой - це Джеймс Холлістер, який є експертом з бойових мистецтв і зброї. Він працював на ЦРУ і брав участь в різних операціях по всьому світу. Він залишив свою роботу через трагедію, яка сталася в Панамі десять років тому. Він повертається до Панами, щоб допомогти своєму другові і розплатитися зі своїми ворогами. Він використовує свої навички і ресурси, щоб протистояти Клементе і його людям.

Panama / Панама (2022) - це фільм про те, як людина бореться за правду і справедливість. Фільм показує, як Джеймс Холлістер проявляє майстерність і хитрість, як він долає труднощі і небезпеки, як він допомагає своїм друзям і союзникам. Фільм має багато сцен екшену і перестрілок, а також захоплюючий сюжет і харизматичних героїв. Фільм має чудовий акторський склад, до якого входять Коул Хаузер, Мел Гібсон, Кейт Босворт та Еморі Коен.