UAKinogo.com

Звір (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Звір (2022)

Звір (2022)

Дивитися онлайн Звір фільм

Дивитися онлайн «Звір» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.6 (26 700 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Звір (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Beast / Звір - це бойовик, який розповідає про боротьбу за виживання подружжя і їхніх двох доньок, які стають мішенями для величезного лева-вбивці в Африці. Фільм знятий режисером Бальтасаром Кормакуром за сценарієм Райана Енгла і Джеймі Примак Салліван.

Фільм показує, як доктор Нейт Семюелс, який нещодавно втратив свою дружину в автокатастрофі, вирішує повернутися до Південної Африки, де вони колись познайомилися. Він бере з собою своїх доньок-близнюків Нору і Мередіт і летить до заповідника Мапані, де їх зустрічає старий друг сім’ї і біолог Мартін Баттлс. Вони планують провести час разом і насолодитися природою.

Фільм також показує, як Нейт і його доньки опиняються у смертельному небезпеці, коли на них нападає громадний лев, який тероризує місцевих жителів і тварин. Вони мають використовувати всю свою сміливість і розум, щоб врятуватися від хищника, який не зупиниться ні перед чим. Водночас вони також мають довідатися причину агресивної поведінки лева і того, хто стоїть за цим.