UAKinogo.com

Кохання з першого погляду (2014) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кохання з першого погляду (2014)

Кохання з першого погляду (2014)

Дивитися онлайн Кохання з першого погляду фільм

Дивитися онлайн «Кохання з першого погляду» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (71 135 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Кохання з першого погляду (2014)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Кохання з першого погляду-романтична комедія про Алекса та Меган, які познайомилися на сайті онлайн-знайомств і вирішили провести одну ніч разом. Проте вранці вони застрягли в одній квартирі через снігопад та повинні провести ще одну ніч разом. Ця незвичайна ситуація змушує їх знайти спільну мову та розкрити свої почуття один до одного, викликаючи нові відчуття та думки у їхніх серцях.

Вона пропонує глядачам захоплюючу історію кохання з першого погляду, яка показує, що життя може бути непередбачуваним та повне сюрпризів. Він використовує відмінну гру акторів, які передають емоції та почуття своїх персонажів з неймовірною точністю. Картина розповідає про взаємодію двох різних людей, які в результаті знаходять те, що шукали.

Для тих, хто любить комедії про кохання, "Кохання з першого погляду" - це чудовий фільм. Він пропонує веселу і легку історію, яка викликає у глядачів позитивні емоції та почуття. Це картина про те, що інтернет може привести до незвичайних зустрічей та пригод, а кохання може наступити незворушно навіть під час снігопаду та стихії.