UAKinogo.com

Таємний щоденник Симона Петлюри (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Таємний щоденник Симона Петлюри (2018)

Таємний щоденник Симона Петлюри (2018)

Дивитися онлайн Таємний щоденник Симона Петлюри фільм

Дивитися онлайн «Таємний щоденник Симона Петлюри» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (188 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Таємний щоденник Симона Петлюри (2018)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Таємний щоденник Симона Петлюри. Це історична драма режисера Олеся Янчука, у якій Сергій Фролов грає роль Симона Петлюри, головного атамана військ Української Народної Республіки і лідера Директорії УНР. Фільм є екранізацією однойменної книги Михайла Шаєвича, опублікованої в 2009 році. Фільм був показаний на фестивалі Молодість 2018 року.

Сюжет фільму охоплює період життя Симона Петлюри, коли він перебував у Парижі, у еміграції. Це був короткий проміжок часу - до того дня, коли Петлюру вбив Самуїл Шварцбард. Ця історія розповідає не тільки про план знищення Петлюри, але і про останні дні його життя. Драматургічний прийом написання Петлюрою щоденника переносить глядачів з Парижа на Україну, до подій і діючих осіб того хаотичного короткого перiоду УНР, коли Україна стала номiнально самостiйною державою, але не змогла ним залишитися.

Фiльм є напруженим і емоцiйним поглядом на життя людини, яка боролася за незалежнiсть i свободу свого народу. Фiльм також показує теми кохання, вiдданостi i жертовностi через долю головного героя i його сiм’ї. Фiльм отримав схвальну оцiнку вiд критикiв i глядачiв, якi високо оцiнили акторську гру, сценарii i режисуру.