UAKinogo.com

Відчуй ритм (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Відчуй ритм (2020)

Відчуй ритм (2020)

Дивитися онлайн Відчуй ритм фільм

Дивитися онлайн «Відчуй ритм» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (11 700 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Відчуй ритм (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Відчуй ритм - це фільм-казка про дівчину, яка хотіла танцювати. Ейприл - талановита танцівниця з маленького містечка, яка мріяла про славу на Бродвеї. Але після невдалого прослушивання вона втрачає свою репутацію і шанси на кар’єру. Залишившись без грошей і без друзів, вона повертається додому до свого батька і знаходить нове покликання - тренувати групу юних танцівниць з місцевої школи.

Ейприл не рада цьому завданню, але вона бачить у ньому можливість повернутися до Нью-Йорка. Якщо їй вдасться підготувати дівчат до національного конкурсу танцю, то вона отримає другий шанс у своєму улюбленому жанрі. Але по дорозі до мети Ейприл змінюється не тільки як хореограф, але й як людина. Вона навчається бути доброю, щирою і вдячною за те, що має. Вона також знаходить свою першу любов, яку вона колись залишила без пояснень.

Feel the Beat / Відчуй ритм - це фільм про силу мрій, про те, як вони можуть змусити нас ризикувати і помилятися, але також про те, як вони можуть надихати нас на звершення. Це фільм про танець як мистецтво і спосіб самовираження. Це фільм про справжню дружбу і сім’ю, про те, що найважливіше - це люди, які поруч з нами. Це фільм про те, що кожен може відчути ритм і пустити його у своє серце.