UAKinogo.com

Кобра Кай (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кобра Кай (2018)

Кобра Кай (2018)

Дивитися онлайн Кобра Кай серіал

Дивитися онлайн «Кобра Кай» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.5 (185 603 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Кобра Кай (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Кобра Кай - це фільм боєвик, драма і комедія, який є продовженням культової франшизи «Малюк-каратист». Творцями фільму є Джош Хілд, Джон Хервітц і Хейден Шлоссберг, які також написали сценарій і спродюсували фільм.

Фільм розповідає про подальшу долю двох головних героїв оригінальної трилогії - Деніела ЛаРуссо (Ральф Маччіо) і Джонні Лоуренса (Уильям Забка), які знову зустрічаються через 34 роки після їхнього легендарного поєдинку на турнірі з карате. Деніел став успішним власником автосалону і счастливим сім’янином, а Джонні - розбитим неудачником, який вирішує відкрити свою школу карате «Кобра Кай» і навчити нового покоління підлітків боротися за себе. Але їхнє протистояння не закінчилось, а тільки набрало нового оберту.

Фільм є не тільки захоплюючим і динамічним, але й гумористичним і емоційним. Він висвітлює теми дружби, суперництва, любові і помсти. Він також демонструє чудову гру акторів, які повертаються до своїх знаменитих ролей і передають їх розвиток і зміни. Ральф Маччіо і Уильям Забка створюють харизматичний образ двох старих супротивников, яким доводиться знову зайнятися карате через своїх учнів. Фільм є оригінальним і ностальгічним твором, який не залишить байдужим жодного фаната «Малюк-каратиста».