UAKinogo.com

Кобра (1986) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кобра (1986)

Кобра (1986)

Дивитися онлайн Кобра фільм

Дивитися онлайн «Кобра» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (74 015 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Кобра (1986)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Сталевий погляд, величезний автомат, сумна людина у великому місті - ось портрет борця проти зла, Лейтенанта Маріона "Кобри" Кобретті, головного героя в американському екшн-трилері "Кобра" 1986 року. Невтомний захисник справедливості, що працює ніч і день, він спроможний битися з найжахливішими злочинцями, що виходять з тіні.

Події фільму розгортаються навколо хвилі злочинів, зумовленої витворами Культу Нового Світу, таємничої організації, що жертвують слабкими для створення "нового світу". Не менш драматичним є й особисте життя Кобретті: роман з моделлю Інгрід, яку він намагається захистити від рук терористів.

"Кобра" - це спроба відобразити світ через призму одночасно сумного та величного героя, який живе по своїм правилам. Крізь реалістичні бойові сцени, переслідування на автомобілях та насичену атмосферу страху фільм відкриває нам мир, де зло не завжди виглядає страшним, а добро - красивим. Це світ, де Кобра є останньою межею між людьми та апокаліпсисом.