UAKinogo.com

Аллан Куотермейн: У пошуках Золотого міста (1986) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Аллан Куотермейн: У пошуках Золотого міста (1986)

Аллан Куотермейн: У пошуках Золотого міста (1986)

Дивитися онлайн Аллан Куотермейн: У пошуках Золотого міста фільм

Дивитися онлайн «Аллан Куотермейн: У пошуках Золотого міста» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.5 (9 675 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Аллан Куотермейн: У пошуках Золотого міста (1986)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є пригодницьким фентезі про знаменитого мисливця за скарбами Аллана Куотермейна і його наречену Джессі Х’юстон. Вони отримують лист від брата Аллана - Робесона - який повідомляє про те, що він знайшов легендарне Золоте місто у серці Африки і просить їх приїхати до нього. Вони вирушають у подорож, але по дорозі зустрічають багато небезпек і ворогів.

Фільм також розповідає про таємницю Золотого міста, яке насправді є давньою цивілізацією білих людей, які живуть під землею і мають свої закони і обряди. Вони очолюються жорстоким і безумним королем Агоном, який хоче поженитися з Джессі і знищити Аллана і Робесона. Аллан і його друзі повинні врятувати Джессі і вийти з пастки.

Фільм знятий за романом Генрі Райдера Геггарда “Аллан Куотермейн” і режисером Гаррі Келлером. У головних ролях - Річард Чемберлен, Шерон Стоун, Джеймс Ерл Джонс і Генрі Сілва. Фільм був випущений у США 18 грудня 1986 року і у СРСР 1 лютого 1989 року.