UAKinogo.com

«Французький вісник» від «Ліберті, Канзас Івнінґ Сан» (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » «Французький вісник» від «Ліберті, Канзас Івнінґ Сан» (2021)

«Французький вісник» від «Ліберті, Канзас Івнінґ Сан» (2021)

Дивитися онлайн «Французький вісник» від «Ліберті, Канзас Івнінґ Сан» фільм

Дивитися онлайн ««Французький вісник» від «Ліберті, Канзас Івнінґ Сан»» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (121 910 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм ««Французький вісник» від «Ліберті, Канзас Івнінґ Сан» (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

«Французький вісник» від «Ліберті, Канзас Івнінґ Сан» (2021) розповідає про роботу редакції американського журналу, який видається у французькому містечку Еннюї-сюр-Блазе. Журнал присвячений культурі, політиці та суспільству Франції. Фільм складається з трьох новел, які базуються на реальних статтях журналу.

Перша новела розповідає про художника Мозеса Росенталера, який сидить у в’язниці за вбивство поліцейського. Він малює портрети своїх співв’язнів та закохується у свою охоронця Симону. Друга новела розповідає про студентський революційний рух у 1968 році, який очолює Зеффиреллі. Він бореться за свободу та любов до своєї товаришки по зброї Жюльєт. Третя новела розповідає про шеф-кухаря Роке Сантоса, який створює неймовірні кулінарні шедеври та залучається у скандал з отруєнням їжі.

Фільм The French Dispatch / «Французький вісник» від «Ліберті, Канзас Івнінґ Сан» (2021) - це колоритний та ексцентричний фентезі-комедія про те, як журналісти показують свою любов до Франції та її історії.