UAKinogo.com

Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора (2022)

Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора (2022)

Дивитися онлайн Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора фільм

Дивитися онлайн «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (137 278 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора - це фентезі-пригодницький фільм, який є третьою частиною серії «Фантастичні звірі» і дев’ятою стрічкою у всесвіті Гаррі Поттера. Фільм знятий за сценарієм Джоан Роулінг і режисерством Девіда Єйтса.

Фільм розповідає про подорож Ньюта Скамандера (Едді Редмейн) і його друзів по різних країнах, де вони зустрічають нових фантастичних звірів і стикаються з небезпеками. Їх метою є зупинити плани Геллерта Гриндельвальда (Мадс Міккельсен), який хоче покорити світ за допомогою давнього закляття. У цьому їм допомагає Альбус Дамблдор (Джуд Лоу), який має свої таємниці і зв’язки з Гриндельвальдом.

Фільм «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора» - це захоплюючий і кольоровий спектакль, який вражає своїми спецефектами, костюмами, декораціями і музикою. Фанати Гаррі Поттера також зможуть побачити багато посилань на вже відомих персонажів і подій, а також довідатися багато нового про магічний світ.