UAKinogo.com

Камон камон (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Камон камон (2021)

Камон камон (2021)

Дивитися онлайн Камон камон фільм

Дивитися онлайн «Камон камон» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.4 (33 119 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Камон камон (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Камон камон" (2021) - це прониклива драма, розповідь про неординарне спілкування між дядьком та його племінником. Головний герой, Джонні, журналіст і ведучий радіопрограми, змушений поглянути на своє життя з іншого ракурсу, коли на короткий час стає опікуном свого молодшого племінника Джессі, чий батько тимчасово відсутній через проблеми зі здоров'ям матері хлопчика.

Джонні відкриває для себе світ дитячої щирості, цікавості та радості, навчаючи Джессі та сам вивчаючи таємниці дорослого життя. Вони подорожують разом по Сполучених Штатах, проводячи інтерв'ю з різними людьми та дізнаючись про їхні мрії, страхи та бажання. Ця незабутня подорож змінює життя обох персонажів, допомагаючи їм зрозуміти важливість сім'ї, любові та самопізнання.

Фільм "Камон камон" (2021) режисера Майка Міллса пропонує глядачам глибоку, емоційну та чуттєву історію, яка вражає своєю непідробною щирістю та теплом.