UAKinogo.com

Сищик (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Сищик (2020)

Сищик (2020)

Дивитися онлайн Сищик фільм

Дивитися онлайн «Сищик» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 2.6 (139 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Сищик (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Сищик - це американський трилер-містика, який знятий режисером і сценаристом Патріком Пікардом. Фільм вийшов у 2020 році і є екранізацією оповідання Едгара Аллана По «Падіння дому Ашер». У головних ролях знялися Лайам Ейкен, Джо Адлер, Анналіз Бассо і МакНеллі Сагал.

Фільм розповідає про молодого чоловіка на ім’я Френсіс, який отримує лист від свого старого друга Жан-Поля Люре. Жан-Поль просить Френсіса приїхати до нього в замкнутий будинок, де він живе зі своєю близнючою сестрою Вів’єн. Френсіс погоджується і вирушає на зустріч з другом.

Але коли Френсіс прибуває до будинку Люре, він доводиться, що Жан-Поль і Вів’єн страждають від дивної хвороби, яка поступово руйнує їх тіло і розум. Френсіс також починає помічати дивні події і явища, які відбуваються у будинку. Він намагається допомогти своїм друзям, але незабаром усвідомлює, що потрапив у смертельну пастку.