UAKinogo.com

2 спальні, 1 ванна (2014) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » 2 спальні, 1 ванна (2014)

2 спальні, 1 ванна (2014)

Дивитися онлайн 2 спальні, 1 ванна фільм

Дивитися онлайн «2 спальні, 1 ванна» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 3.7 (375 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «2 спальні, 1 ванна (2014)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

2 спальні, 1 ванна (2014) - це напружений психологічний трилер, що розповідає історію молодої пари, яка знаходить ідеальне житло для себе. Він - Майкл, амбітний письменник, і вона - Дженніфер, талановитий художник. Вони починають нове життя в цій прекрасній квартирі, що належить її незрозумілому попередньому власнику.

Будинок, приховує багато похмурих та таємничих таємниць, які поступово починають виявлятися перед ними. Їхнє щасливе життя стає об'єктом дивних подій і незвичайних явищ. Його темний минуле і її загадкове майбутнє починають сплітатися, створюючи напружену атмосферу, де вони борються вижити та з'ясувати правду.

Фільм провокує глядачів поставити собі питання: чи можна довіряти тому, що він бачить в цьому проклятому місці? Чи можна вона побачити через темряву і розгадати загадку цього дому? Або це ще один хитроумний план, створений з метою врятувати його чи вона від неминучої загибелі? Цей фільм піднімає суспільні теми відчуження, віри і влади, залишаючи глядачів на грані своїх емоцій.