UAKinogo.com

Воно (2014) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Воно (2014)

Воно (2014)

Дивитися онлайн Воно фільм

Дивитися онлайн «Воно» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (248 679 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Воно (2014)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Воно - це американський фільм ужасів 2014 року, який виходить на екрани під режисурою Девіда Роберта Мітчелла. Фільм розповідає про дівчину Джей (Майка Монро), яку преслідує потустороннє істота після сексуального контакту з хлопцем Хью (Джейк Вірі).

Джей - студентка коледжу, яка живе зі своєю сестрою Келлі (Лілі Сепе) та друзями Полом (Кейр Гілкріст) та Ярою (Олівія Луккарди) в спокійному передмісті Детройта. Вона починає зустрічатися з Хью, який виявляється не тим, ким себе видає. Після того, як вони займаються сексом в його машині, він насильно вводить її в непритомність і пов’язує до інвалідного кресла. Він каже їй, що передав їй прокляття, яке змушує її бачити страшну істоту, яка постійно йде за нею і намагається її убити. Єдиний спосіб позбутися прокляття - передати його іншому через секс.

Фільм - це оригінальний і атмосферний хорор, який грає на страхах публіки перед невидимою загрозою та передачею хвороб. Фільм також має соціальний підтекст, оскільки висвітлює теми сексуальності, довіри та самовизначення молодих людей. Фільм отримав багато похвальних відгуків від критиків та глядачів за свою напружену сюжетну лінію, стильну режисуру та музику Disasterpeace.