UAKinogo.com

Круті дівчата / Зіпсовані дівчиська (2004) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Круті дівчата / Зіпсовані дівчиська (2004)

Круті дівчата / Зіпсовані дівчиська (2004)

Дивитися онлайн Круті дівчата / Зіпсовані дівчиська фільм

Дивитися онлайн «Круті дівчата / Зіпсовані дівчиська» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (385 992 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Круті дівчата / Зіпсовані дівчиська (2004)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Mean Girls" або "Круті дівчата" або "Зіпсовані дівчиська" - це культова комедія, яка розповідає про життя старшокласниць у школі, де правлять законом виключно популярні дівчата. Це історія про те, як злобність та заздрість можуть перетворити молоде життя на справжнє пекло.

Вона насичена гумором та жвавими діалогами, а також яскравими образами головних героїнь, які стали епітетом для увічнення в кінопоп-культурі. Він - це фільм, який розповідає про важливість дружби та довіри в молодому віці, про те, як важко знайти своє місце в школі, де влада належить лише одній групі людей.

Це історія, яка стала класикою жанру комедії про підлітків. Вона навчає нас тому, що не варто зраджувати своїм друзям і колишнім союзникам заради бажання бути прийнятими в елітному клубі. Вона демонструє, що кожна людина має право на свою індивідуальність та унікальність, і це нічого не змінює в цінності її особистості.