UAKinogo.com

Круті дівчата 2 / Зіпсовані дівчиська 2 (2011) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Круті дівчата 2 / Зіпсовані дівчиська 2 (2011)

Круті дівчата 2 / Зіпсовані дівчиська 2 (2011)

Дивитися онлайн Круті дівчата 2 / Зіпсовані дівчиська 2 фільм

Дивитися онлайн «Круті дівчата 2 / Зіпсовані дівчиська 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.1 (23 989 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Круті дівчата 2 / Зіпсовані дівчиська 2 (2011)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Mean Girls 2 / Круті дівчата 2 / Зіпсовані дівчиська 2 (2011) - це комедійний фільм про шкільне життя, дружбу та суперництво. Головна героїня фільму - Джо Мітчелл, новенька в елітному ліцеї, яка намагається знайти своє місце серед різних клік. Джо допомагає Аббі, дочці багатого бенефактора школи, яка страждає від знущань з боку популярної групи “Пластикових”.

Джо та Аббі стають подругами, але їхню дружбу загрожує розкол у школі. З одного боку - “Пластикові”, очолювані Манді, яка мріє стати королевою випускного. З іншого боку - “Анти-Пластикові”, до яких приєдналася Джо. Їм належить зазнати багато пригод, перепетій та розчарувань на шляху до свого мети.

Фільм є продовженням культового фільму Mean Girls / Круті дівчата / Зіпсовані дівчиська (2004), але має нових героїв та сюжет. Фільм показує, як важливо бути собою, не зраджувати своїх друзів та не падати під вплив стереотипів. Фільм сподобається любителям гумору, романтики та захоплюючих історій про підлітків.