UAKinogo.com

Милий Едварде (2023) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Милий Едварде (2023)

Милий Едварде (2023)

Дивитися онлайн Милий Едварде серіал

Дивитися онлайн «Милий Едварде» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.4 (1 187 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Милий Едварде (2023)» онлайн українською мовою

Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Милий Едварде - це драматичний серіал, який розповідає про 12-річного хлопчика, який став єдиним вижившим у авіакатастрофі. Серіал є проектом Apple TV+ та створений за мотивами однойменної книги Енн Наполітано. У головних ролях знялися Колін О’Браєн, Конні Бріттон та Тейлор Шиллінг.

Серіал показує, як Едвард намагається зрозуміти та прийняти те, що сталося з ним і з його родиною, яка летіла разом з ним на нове місце проживання в Лос-Анджелесі. Він також дізнається про історії та долі інших пасажирів літака, які загинули разом з ним. Він також має справу з різними людьми, які по-різному реагують на його виживання.

Серіал також показує, як Едвард взаємодіє з іншими дітьми - своїми однокласниками, сусідами, новими друзями. Вони часто допомагають йому адаптуватися до нового життя, але також ставлять перед ним нові виклики та питання. Серіал Милий Едварде - це зворушлива історія про горе, надію та любов.