UAKinogo.com

Північ у Пера-палас (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Північ у Пера-палас (2022)

Північ у Пера-палас (2022)

Дивитися онлайн Північ у Пера-палас серіал

Дивитися онлайн «Північ у Пера-палас» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (8 727 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Північ у Пера-палас (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Північ у Пера-палас" (Pera Palas’ta Gece Yarisi) - це захоплюючий детективний фільм, знятий турецьким режисером Волкан Кочтоглу. Він розповідає історію про загадкове вбивство, яке відбувається в одному з найзнаменитіших готелів Стамбула – Пера-палас. Завдання розкрити це злочин покладається на слідчого Мехмета, який стикається з численними таємницями, що приховують стіни готелю. Він занурюється в атмосферу 1920-х років, де змішуються культури, політика та інтриги, намагаючись розплутати клубок злочинів та знайти винуватця.

Режисер Волкан Кочтоглу досконало передає атмосферу епохи, створюючи відчуття реальної присутності глядача в той час. Він поєднує елементи детективу, історичної драми та романтики, розкриваючи перед глядачем картина загадкового світу, що знаходиться за дверима розкішного готелю. Фільм залучає своїм сюжетом, який відкривається поступово, змушуючи глядача стежити за розвитком подій та брати участь у розкритті злочину.