UAKinogo.com

Річард Джуелл (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Річард Джуелл (2019)

Річард Джуелл (2019)

Дивитися онлайн Річард Джуелл фільм

Дивитися онлайн «Річард Джуелл» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.5 (89 410 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Річард Джуелл (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про справжню історію Річарда Джуелла, охоронця, який врятував сотні життів під час теракту на Олімпійських іграх в Атланті в 1996 році. Річард знайшов підозрілий рюкзак з бомбою та попередив поліцію. Він став національним героєм, але незабаром його життя перетворилося на кошмар.

Фільм показує, як Річарда та його матір Боббі обвинувачували у сприянні терористам. ЗМІ та ФБР розпочали справжнє полювання на Річарда, не маючи жодних доказів його провини. Річард звернувся за допомогою до свого друга та адвоката Вотсона Брайанта, який намагався захистити його від неправедної судової системи.

Фільм Richard Jewell / Річард Джуелл (2019) - це сильний та емоційний драматичний трилер, який базується на реальних подіях. Фільм має високий рейтинг критиків та глядачів. Фільм знятий легендарним режисером Клінтом Іствудом. У головних ролях знялися Пол Уолтер Гаузер, Сем Роквелл, Кеті Бейтс та інші. Фільм був номінований на премію Оскар за найкращу жiночу роль другого плану (Кетi Бейтс).