UAKinogo.com

Освіта (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Освіта (2019)

Освіта (2019)

Дивитися онлайн Освіта фільм

Дивитися онлайн «Освіта» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (121 341 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Освіта (2019)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Освіта” - це комедія про двох подруг, які вирішують надолужити втрачений час і весело провести останню ніч перед випуском зі школи. Головні героїні - Емі і Моллі, які були відмінницями і не дозволяли собі розваг. Вони думали, що їхні однокласники - безвідповідальні тусовщики, які не потраплять до хороших коледжів. Але виявляється, що це не так.

Емі і Моллі усвідомлюють, що пропустили багато цікавого і хочуть наздогнати своїх ровесників. Вони вирішують піти на вечірку до Ніка, одного з найпопулярніших хлопців у школі. Але по дорозі до нього вони потрапляють у ряд пригод і зустрічають різних людей. Вони також розкривають свої почуття і секрети одна одній.

Фільм “Освіта” - це фільм про те, як важливо балансувати між навчанням і розвагами. Це фільм про те, як дружба і любов можуть допомогти пережити будь-які труднощі. Це фільм про те, як не боятися бути собою і робити те, що хочеш.