UAKinogo.com

Прокляття (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Прокляття (2020)

Прокляття (2020)

Дивитися онлайн Прокляття фільм

Дивитися онлайн «Прокляття» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.4 (26 687 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Прокляття (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Прокляття (2020) є жахливим фільмом, режисером і сценаристом якого є Ніколас Пеше. Фільм є перезапуском американської серії фільмів The Grudge, яка, у свою чергу, є адаптацією японської серії фільмів Ju-On. У головних ролях знялися Андреа Райзборо, Деміан Бічир, Джон Чо, Бетті Гілпін і Джекі Вівер. Фільм розповідає про прокляття, яке виникає тоді, коли людина помирає в стані гніву або горя і передається від жертви до жертви. Фільм має кілька паралельних сюжетних ліній, які розгортаються в роки 2004-2006.

Фiльм починається з того, що медсестра Фiона Ландерс (Тара Вествуд) повертається з Токiо до свого будинку в Пасаденi, Калiфорнiя. Вона працювала в будинку, де сталася серiя жахливих вбивств i де присутнє прокляття. Вона не знає, що принесла прокляття з собою i що воно заражає будинок i всiх, хто в нього заходить. Вона вбиває свого чоловiка Сема (Девiд Лоуренс Браун) i свою дочку Мелiнду (Зоi Фiш), а потiм себе.

У 2005 роцi детектив Малдонадо (Демiан Бiчир) i його партнер Гудман (Вiльям Седлер) розслiдують справу про загадкове самогубство детектива Вiлсона (Вiльям Седлер), який займався справою про смерть сiм’ї Ландерс. Гудман виявляє, що Вiлсон був одержимий прокляттям i намагався знайти спосiб його зупинити. Гудман не хоче заходити до будинку Ландерс i каже Малдонадо, що там щось не так.

У 2006 роцi новий детектив Мулдун (Андреа Райзборо) призначена на справу про загадкове труп на автомобiлi у лiсi. Труп належить Питеру Спенсеру (Джон Чо), агенту з нерухомостi, який намагався продати будинок Ландерс. Питер помер внаслiдок прокляття пiсля того, як побачив привида.