UAKinogo.com

Поневолені (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Поневолені (2020)

Поневолені (2020)

Дивитися онлайн Поневолені фільм

Дивитися онлайн «Поневолені» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (37 707 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Поневолені (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Possessor / Поневолені (2020) - це науково-фантастичний трилер про таємну організацію, яка використовує новітню технологію для контролю над людськими розумами. Головна героїня фільму - Тася Вос, професійний вбивця, яка проникає у свідомість своїх жертв та змушує їх вчиняти злочини. Тася є одним з найкращих агентів організації, але її робота починає впливати на її психіку та особисте життя.

Тася отримує нове завдання - увійти у розум Коліна Тейта, сина-в-законі багатого бізнесмена Джона Парса. Тася повинна змусити Коліна вбити свого батька-в-законі та дружину Аву. Але щось йде не так, і Тася втрачає контроль над ситуацією. Колін починає протидіяти її впливу та боротися за свою волю. Тася опиняється у пастці між двома світами - реальним та вигаданим.

Фільм є дебютною роботою Брендона Кроненберга, сина знаменитого режисера Девіда Кроненберга. Фільм має оригінальний сюжет, напружену атмосферу та жорсткі сцени насильства. Фільм порушує теми ідентичності, моралі та свободи вибору. Фільм сподобається любителям жанру кіберпанк, психологічного трилера та експериментального кіно.