UAKinogo.com

Лепрекон 2 (1994) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Лепрекон 2 (1994)

Лепрекон 2 (1994)

Дивитися онлайн Лепрекон 2 фільм

Дивитися онлайн «Лепрекон 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.6 (10 680 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Лепрекон 2 (1994)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Leprechaun 2 / Лепрекон 2 (1994) - це жахливий фільм, що є продовженням фільму Лепрекон (1993) про криваві витівки злого ірландського гнома (Уорвік Девіс), який полює за своїм золотом та нареченою. Лепрекон може виконувати будь-які бажання, але за це треба заплатити життям. Він також може вбивати своїх жертв різними способами, використовуючи свої магічні сили та чорний гумор.

У фільмі Лепрекон повертається через тисячу років, щоб знайти собі наречену серед нащадків своєї колишньої обраниці. Він обирає молоду дівчину Бріджет (Шейла Туссі), яка зустрічається з хлопцем Коді (Чарлі Шлаттер). Коді працює разом зі своїм дядьком Морті (Сенді Барон) у компанії, яка організовує екскурсії по місцях, пов’язаних з надприродним. Коли Лепрекон викрадає Бріджет, Коді та Морті намагаються її врятувати, але потрапляють у багато небезпечних та смішних ситуацій.

Вони доводяться боротися не тільки з Лепреконом, але й з його граючим автоматом, який випускає золото, але також стріляє у людей. Вони також стикаються з конкурентами Коді - багатим і самовпевненим Іеном (Адам Байслер) та його друзями, яким не подобається, що Бріджет обрала Коді. В кульмінаційному епізоді Коді та Морті потрапляють до печери Лепрекона, де вони мають знайти спосіб позбутися від нього назавжди.