UAKinogo.com

Ударна група (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ударна група (2019)

Ударна група (2019)

Дивитися онлайн Ударна група фільм

Дивитися онлайн «Ударна група» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (6 132 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ударна група (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Ударна група - це захоплюючий і драматичний військовий трилер, заснований на реальних подіях. Головний герой, молодий американський солдат Ендрю Браггі, опиняється в Афганістані під час військової служби. Тут він стикається зі своїм новим командиром, сержантом Девісом, який відкриває перед ним жорстокість та беззаконня війни. Змушений виконувати накази, що порушують моральні принципи, Ендрю опиняється на грані морального колапсу.

Спостерігаючи, як його команда на чолі з Девісом скоєння злочинів проти мирного населення, Ендрю зрозумів, що мусить щось змінити. Він зіштовхується з дилемою: чи повинен він зберігати вірність своїй країні та своїм товаришам або слухати свою совість та повідомити про злочини? Він ризикує своїм життям, дружбою і кар'єрою, намагаючись донести правду до відповідальних осіб.

"The Kill Team / Ударна група" - це непростий та потужний фільм про війну, військові злочини та боротьбу за свою совість. Режисер Ден Краус створив напружений, реалістичний та емоційний фільм, що залишає незабутнє враження та змушує задуматися про важкі рішення, які доводиться приймати в умовах війни.