UAKinogo.com

Пацієнт Зеро (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Пацієнт Зеро (2018)

Пацієнт Зеро (2018)

Дивитися онлайн Пацієнт Зеро фільм

Дивитися онлайн «Пацієнт Зеро» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.5 (9 314 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Пацієнт Зеро (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Жахи про світову пандемію, яка перетворила більшість людей на агресивних істот, що називаються “Заражені”. Ці істоти мають власну мову і розум, але не володіють співчуттям і милосердям. Вони полюють на тих, хто залишився здоровим, і намагаються знищити людську цивілізацію.

Фільм розповідає про Моргана - одного з небагатьох виживших, який має особливий дар. Він може розуміти і говорити з Зараженими, а також витримувати їхнє укус. Морган працює в таємному підземному бункері, де вчені шукають ліки від вірусу. Вони сподіваються знайти так званого “Пацієнта Зеро” - першого чоловіка, який заразився і став джерелом епідемії.

Фільм також показує долю доктора Джини Роуз - лікаря, який керує дослідженнями в бункері. Вона бореться за збереження людськості і сподівається на знахідку Моргана. Але часу залишається все менше, а Заражені все ближче. Чи зможуть Морган і Джина врятувати світ від загибелі?