UAKinogo.com

Англійський пацієнт (1996) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Англійський пацієнт (1996)

Англійський пацієнт (1996)

Дивитися онлайн Англійський пацієнт фільм

Дивитися онлайн «Англійський пацієнт» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.4 (191 281 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Англійський пацієнт (1996)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Англійський пацієнт" (1996) - кінематографічний шедевр, заснований на однойменному романі Майкла Ондатже. Фільм занурює глядачів у драматичну оповідь, розгортаючуся на тлі Другої світової війни, і зосереджується на зворушливій історії кохання та зради. Головний персонаж, якого знаходять у руїнах після авіакатастрофи, страждає від важких опіків та втрати пам’яті. Медсестра, яка доглядає його, стає свідком розповіді про його минуле, яку він розкриває шматочками.

Фільм майстерно переплітає сучасні події з спогадами головного героя, відкриваючи перед глядачем картини екзотичного Єгипту, романтичних стосунків та шпигунських інтриг. Оскароносний актор Рейф Файнс у ролі загадкового пацієнта вражає своєю глибокою грою, а Джульєтт Бінош, яка зіграла роль медсестри Ханни, додає фільму чуттєвості та людяності.

"Англійський пацієнт" є втіленням кінематографічної поезії, з багатогранним сюжетом та візуальною красою, яка зачаровує та захоплює. Режисер Ентоні Мінгелла створив неперевершений фільм, що вразив критиків та глядачів своєю глибиною, емоційністю та художньою виразністю. Він здобув численні нагороди, зокрема дев’ять премій "Оскар".