UAKinogo.com

Фатальна зустріч (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Фатальна зустріч (2020)

Фатальна зустріч (2020)

Дивитися онлайн Фатальна зустріч фільм

Дивитися онлайн «Фатальна зустріч» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (11 437 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Фатальна зустріч (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Фатальна зустріч" (2020) - це захоплюючий та напружений трилер, який розповідає про Дерека, успішного спортивного агента, який проводить щасливе життя зі своєю дружиною та дочкою. Однак, після розбіжностей у подружньому житті, він знайомиться з таємничою і привабливою жінкою на вечірці в Лас-Вегасі. У результаті, він проводить з нею ніч, яка перетворюється на фатальну помилку, що змінює його життя назавжди.

Повернувшись додому, Дерек намагається забути про свою зраду і зосередитись на відновленні стосунків з дружиною. Проте, він несподівано зустрічає таємничу жінку знову, але тепер вона - детектив, яка веде розслідування злочину, пов'язаного з Дереком. Вона поступово змушує його стати частинкою її мерзенного плану, змішуючи його життя, роботу та сім'ю. Він опиняється в смертельній пастці, з якої вибратися надзвичайно важко.

Фільм "Фатальна зустріч" (2020) - це захоплююча історія про бажання, зраду та маніпуляції, з яскравою акторською грою Гіларі Суонк та Майкла Ілі. Режисер Діон Тейлор створив напружений та емоційно насичений трилер, який тримає глядачів в напруженості до самого кінця.