UAKinogo.com

Той, хто мене чує (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Той, хто мене чує (2019)

Той, хто мене чує (2019)

Дивитися онлайн Той, хто мене чує фільм

Дивитися онлайн «Той, хто мене чує» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (2 797 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Той, хто мене чує (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Той, хто мене чує - це драматичний трилер про дружбу, вірність та важкі життєві обставини. У центрі сюжету молодий хлопчик Уеслі, який страждає від глухоти. Живучи в маленькому містечку, він відчуває відчуження та ізоляцію через свій недолік. Усе змінюється, коли він знаходить пораненого злочинця, який ховається від поліції, на межі міста.

Помічаючи, що злочинець, званий Деніел, також не здатен спілкуватися зі світом, Уеслі вирішує допомогти йому. Вони розуміють одне одного без слів, встановлюють міцний зв'язок та вчаться довіряти одне одному. У цьому процесі, обидва знаходять втіху та порозуміння, якого вони раніше не відчували. Відносини між ними стають все більш складними, коли поліція наближається, і Уеслі змушений вибирати між вірністю своєму новому другу або безпеці своєї родини.

Фільм "The Parts You Lose / Той, хто мене чує" - це прониклива імпресіоністична драма про самотність, дружбу та прийняття. Режисер Крістофер Кантвелл створює емоційно глибокий та відвертий фільм, демонструючи силу людського співпереживання та здатність виходити за межі власних обмежень.