UAKinogo.com

Знайди мене, якщо зможеш (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Знайди мене, якщо зможеш (2016)

Знайди мене, якщо зможеш (2016)

Дивитися онлайн Знайди мене, якщо зможеш фільм

Дивитися онлайн «Знайди мене, якщо зможеш» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (9 081 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Знайди мене, якщо зможеш (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Знайди мене, якщо зможеш" (2016) - це напружений та захоплюючий трилер від режисера Зака Верті, який розповідає історію Девіда, молодого чоловіка, що відчайдушно намагається розшукати свою зниклу дівчину Клер. Вони проводили щасливе спокійне життя разом, але раптово Клер зникає безслідно. При спробі знайти її, Девід відкриває, що Клер приховувала таємниці, про які він ніколи не здогадувався. Головні ролі у фільмі виконують Аарон Пол та Еннабель Волліс.

Відправившись у пошуки Клер, Девід поступово розкриває її таємниче минуле, з'ясовуючи, що вона була змушена жити під іншим ім'ям та займатися сумнівною діяльністю. Він змішується з небезпечними людьми, які також шукають Клер, і дізнається про її зв'язки зі світом шпигунства та злочину. Девід розуміє, що його кохана стала жертвою більшої змови, і вирішує зробити все можливе, щоб знайти її та розкрити правду.

Фільм "Знайди мене, якщо зможеш" є захоплюючим трилером, який тримає глядачів у напруженні від початку до кінця, показуючи змішання жанрів містики, драми та детективу. У фільмі глядачі відкриють для себе глибоку акторську гру Аарона Пола та Еннабель Волліс, а також цікаві сюжетні повороти, що ведуть до несподіваного фіналу.