UAKinogo.com

Геркулес: Легендарні подорожі / Легендарні пригоди Геркулеса (1995 — 1999) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Геркулес: Легендарні подорожі / Легендарні пригоди Геркулеса (1995 — 1999)

Геркулес: Легендарні подорожі / Легендарні пригоди Геркулеса (1995 — 1999)

Дивитися онлайн Геркулес: Легендарні подорожі / Легендарні пригоди Геркулеса серіал

Дивитися онлайн «Геркулес: Легендарні подорожі / Легендарні пригоди Геркулеса» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (30 134 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Геркулес: Легендарні подорожі / Легендарні пригоди Геркулеса (1995 — 1999)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Геркулес: Легендарні подорожі / Легендарні пригоди Геркулеса (1995 — 1999) - це пригодницький фентезійний серіал про героя давньогрецької міфології, сина Зевса та смертної жінки Алкмени. Геркулес (Кевін Сорбо) - це воїн надзвичайної сили, який подорожує по світу та допомагає людям в боротьбі з злими богами, демонами та монстрами. У цьому йому допомагають його найкращий друг Іолай (Майкл Герст), хитрий торговець Салмоней (Роберт Требор), красуня-воїнка Аталанта (Корі Евансон) та інші союзники. Головним супротивником Геркулеса є його мачуха Гера (Мег Фостер), богиня шлюбу та ревнощів, яка намагається знищити його за допомогою своїх посланців.

Серіал є продовженням п’яти телевізійних фільмів про Геркулеса, які були показані в 1994 році в рамках Action Pack від Universal Media Studios. Серіал був створений Крістіаном Вільямсом та Робертом Тапертом за участю Сема Реймі як виконавчого продюсера. Серіал складався з шести сезонів та 111 епізодів, які були показані на синдикованому телебаченні в 1995-1999 роках.

Геркулес: Легендарні подорожі / Легендарні пригоди Геркулеса (1995 — 1999) - це серіал, який заснований на давньогрецьких легендах, але має багато елементів фантастики, комедії та альтернативної історії. Це серіал, який розповідає про пригоди Геркулеса та його друзів, про їхню боротьбу з несправедливістю та злом. Це серіал, який захоплює своїм гумором, екшеном та драмою.